Știri și evenimenteȘtiri și evenimente

27-07-2021 |

PROGRAM NOU COLECTARE DEȘEURI MENAJERE

ÎNCEPÂND CU DATA DE 13 AUGUST 2021 COLECTAREA DEȘEURILOR MENAJERE DE PE RAZA COMUNEI NOASTRE SE VA REALIZA CONFORM PROGRAMULUI DE MAI JOS:

- DEȘEURI REZIDUALE (pubela neagră) - VINERI în fiecare săptămână;

- DEȘEURI RECICLABILE (pubela galbenă) - MIERCURI o dată pe lună astfel: 25 august, 22 septembrie, 27 octombrie, 24 noiembrie, 22 decembrie.

24-06-2021 | Consultare publică

COLECTARE DEȘEURI ELECTRICE

VINERI 25 iunie 2021 în Comuna noastră se organizează o acțiune de colectare DEȘEURI ELECTRICE de către o firmă specializată. Orice persoană care deține astfel de deșeuri electrice poate suna la nr. de telefon 0785151151 și firma se va deplasa la domiciliul persoanei respective pentru a ridica deșeurile electrice.

Mai multe stiri

Mesajul primarului

În calitate de primar al comunei, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comună şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, ce sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastă, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.


Cu stimă, GHERGHELUCĂ Sorin

Cadastru sistematic

Centrul de zi pentru copii

Chestionare

Cum apreciati actuala administratie ?

Foarte buna

Buna

Sub asteptari

Votează

MONITORUL OFICIAL LOCAL